Gyulai vastagkolbász

Érlelésszabályozóval készült szárazkolbász. Enyhén csípős. Kellemes füstölt, fűszeres illatú, ízét, aromáját a felhasznált fűszerek harmóniája adja, jellegmeghatározó a paprika. Rúd és midi formában kapható.

Összetevők, allergének:

sertéshús, gyártási szalonna, étkezési só, csípős paprika-őrlemény 2 %, fűszerek, szacharóz, antioxidáns /E300/, starterkultúra, tartósítószer /E250/

Adatok:
  • Kiszerelés: Egyedi
  • Nettó tömeg: 350 g
  • Minőségmegőrzési idő: lásd a csomagoláson
  • Tárolás: +10 – +20oC
  • Kiszerelés: Egyedi
  • Nettó tömeg: 700 g
  • Minőségmegőrzési idő: lásd a csomagoláson
  • Tárolás: +10 – +20oC
  • Kiszerelés: Csemegepultos
  • Nettó tömeg: cca 700g g
  • Minőségmegőrzési idő: lásd a csomagoláson
  • Tárolás: +10 – +20oC
Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia

1917 kJ

Kalória

463 kcal

Fehérje

23 g

Zsír

41 g

Telített zsírsavak

18 g

Szénhidrát

1,0 g

Cukor

0,4 g

3,8 g