Érlelésszabályozóval készült szárazkolbász. Enyhén csípős. Kellemes füstölt, fűszeres illatú, ízét, aromáját a felhasznált fűszerek harmóniája adja, jellegmeghatározó a paprika. Rúd és midi formában kapható.
sertéshús, gyártási szalonna, étkezési só, csípős paprika-őrlemény 2 %, fűszerek, szacharóz, antioxidáns /E300/, starterkultúra, tartósítószer /E250/
Kiszerelés: Egyedi
Nettó tömeg: 350 g
Minőségmegőrzési idő: 60 nap
Tárolás: +10 – +20 ˚C
Kiszerelés: Egyedi
Nettó tömeg: 700 g
Minőségmegőrzési idő: 60 nap
Tárolás: +10 – +20 ˚C
Kiszerelés: Csemegepultos
Nettó tömeg: cca 700g g
Minőségmegőrzési idő: 60 nap
Tárolás: +10 – +20 ˚C