Hagyományos, szárításos érleléssel készült kolbász. HUNGARIKUM, számos nemzetközi és hazai elismeréssel díjazott páros kolbász. Lédig, csemegepultos, egyedi 250g-os és szeletelt formában kapható.
sertéshús, gyártási szalonna, étkezési só, burkolóanyag (sertés vékonybél), paprika-őrlemény, fűszerek, antioxidánsok /E300, E330/,szacharóz, tartósítószer /E250/
Kiszerelés: Egyedi
Nettó tömeg: 250 g
Minőségmegőrzési idő: 60 nap
Tárolás: +10 – +20 ˚C
Kiszerelés: Szeletelt
Nettó tömeg: 80 g / 250 g /400 g
Minőségmegőrzési idő: 80 nap
Tárolás: +0 – +10 ˚C
Kiszerelés: Csemegepultos
Nettó tömeg: 2,5 kg
Minőségmegőrzési idő: 60 nap
Tárolás: +10 – +20 ˚C