A Gyulai Májas és Gyulai Kolbász továbbgondolva és egyesítve, 120 g-os kiszerelésben.
ivóvíz, sertésmáj / 25 %/, sertés szalonna, sertéshús, sertés bőrke, szójafehérje, étkezési só, csemege fűszerpaprika őrlemény, stabilizátorok: zsírsavak mono-és digliceridjeinek citromsav-észterei, Karboxi-metil-cellulóz; fűszerek /mustármagot tartalmaz/, savanyúságot szabályozó anyag: Nátrium-acetát; glükózszirup, antioxidáns:nátrium-D-eritroaszkorbát; ízfokozó: Nátrium-glutamát; füstaroma, fűszerkivonatok, tartósítószer: Nátrium-nitrit.
Kiszerelés: Rúdban
Nettó tömeg: 120 g
Minőségmegőrzési idő: 30 nap
Tárolás: 0 – +10 ˚C