Termékskála Fő kategóriák

Szárazkolbászok, szalámik

A Gyulán készült kolbászok, szalámik jellegzetes ízvilággal bírnak, melyet a Körösök- völgyének mikroklímája, a hagyományos füstölési technológia, a százéves falak történelme és a szerető gondoskodás alakít ki. A paprikás nem csípőstől a nagyon csípősig, a paprikamentesig, kolbásztól a szalámiig sokféle terméket kínálunk.

Gyulai-Royal szarvas termékek

A 2014-ben Magyar Termék Nagydíjas, 2015-ben Amszterdamban New Product Expo-ra beválasztott termékcsalád igazi gourmet csemege. Csak szarvashúsból készül, sertésszalonna felhasználásával, a vadhúsokra jellemző fűszerekkel . A paprikamentes nem csípős kolbásztól a paprikás csípős szalámiig, sonkáig sokféle megoldást adunk az ünnepi alkalmakra.

Májasok, kenősáruk

Az első kenőmájas a Gyulai Májas volt, melyet a gyerekek is nagyon kedvelnek. A klasszikus íz mellett a Majoránnás Májast a zöldfűszerek kedvelőinek, a testesebb ízt kedvelőknek a Kolbászfűszeres Májast ajánljuk. Minden készítményünk glutén- és laktózmentes, így a táplálékallergiások is színesíthetik étrendjüket a Gyulai Májasokkal.

Sonkák, felvágottak

A Magyar Termék Nagydíjas Mályvádi sonka a Gyula melletti Mályvádi erdőről kapta a nevét, ahol még elődeink a makkosban járatták a kondákat, így lett a sertés húsa igen ízletes. Több sonka és számos felvágott, párizsi, virsli készítményt kínálunk, melyek mindegyike glutén- és laktózmentes.

Főtt-füstölt termékek

A tradicionális, hagyományos szárításos eljárás mellett főtt-füstölt módon is készítünk kolbászokat, felvágottakat. A paprikáskrumpli a Gyulai lecsókolbász nélkül nem az igazi. A szárazáruk jellegzetes ízkarakterét találják meg ezekben a termékekben is.

Különleges ajánlataink

Az exkluzív Gyulai Kolbász Kódexek mellett itt találja meg az egyre bővülő kínálatú Adalékmentes termékeinket is, valamint az extrém méretű Gyulai XXL kolbászt.