Filmjeink

Gyulai 150 év Image TVC

Megtekintés

Gyulai: kolbászos krumplisaláta

Ezt a videót a YoLássuk, hogy a Lila Füge, vagyis Havas Dóra mit hozott ki az alapanyagokból: az ő megfejtése nem más, mint egy Kolbászos krumplisaláta!

Megtekintés

Gyulai: Kolbászos marharagu

Tádámm! Itt is van a legújabb Lila Füge recept! Egészen pontosan egy Gyulai kolbászos marharagu elkészítését ismerhetitek meg ezúttal. Tartalmas, gazdag egytálétel, amit viszonylag könnyű elkészíteni, még akkor is, ha valaki nem annyira gyakorlott. A végeredmény mégis különlegesen zamatos, a vörösbor, a fűszerek, na és persze a Gyulai igazán kifinomulttá teszik. Egy pohár testes vörösborral kísérve garantált az elégedettség! :)

Megtekintés

Hogyan Készül - Gyulai Kolbász

Gyulai kolbász a "Hogyan Készül?" blogon (rövid verzió)

Megtekintés

Gyulai: Rigatoni kolbásszal és cukkinivel

Rigatoni Gyulai kolbásszal és cukkinivel. Sokat és finomat, gyorsan és egyszerűen. Lássuk csak, kell hozzá egy kis Gyulai, egy kis Lila Füge és egy csipetnyi #gyulamania. A többi meg tényleg annyira egyszerű, hogy akkor is könnyen villanthatsz ezzel a fogással, ha amúgy a konyha ismeretlen terep a számodra. Nézd csak meg!

Megtekintés

Gyulai: Sütőtök krémleves sült kolbászkarikákkal

Pikáns és laktató. Pont azzal az otthonos melegséggel ajándékoz meg minket, amire a hűvösebb őszi napokon vágyunk. És persze ez is egy olyan fogás, amit még izgalmasabbá tehet egy kis #gyulamania! recept itt: https://lilafuge.hu/kotelezo-sutotokkremleves/

Megtekintés

Gyulai: Kolbászos bulgurral töltött kaliforninai paprika

Szereted a hagyományos ízeket? Vagy éppen hogy valami újdonságra vágysz? Esetleg pont a fittség a mániád? A Gyulai és a Lila Füge összehozta! Van egy jó kis receptünk egy könnyű hétvégi ebédhez, természetesen a #gyulamania jegyében!

Megtekintés

Gyulai: Kolbászos Fritatta szendvics

A Lila füge gasztroblogban és a Gyulaiban közös a #gyulaimania. És az is, hogy fontosnak tartjuk azt, hogy a gyerekünk egészséges, tápláló ételeket egyen. Az iskolakezdés időszakában különösen fontos, hogy elég energiát és gondoskodást adhassunk nekik. Mánia lenne? Ha igen, akkor a legjobb fajta. A Gyulai és a Lila Füge első receptje ideális uzsonnára, de persze a saját napodat is feldobhatod vele! A teljes recept itt olvasható: https://lilafuge.hu/uzsonnara-kolbaszos-frittata-szendvics/

Megtekintés

How it's made - The Gyulai sausage

The Gyulai sausage, a very unique flavor created with loving care by the perfect combination of the microclimate of the Kőrös valley , the traditional smoking process, and the hundred-year history of the Gyulai factory.

Megtekintés

Így készül - a Gyulai kolbász

A gyulai kolbászok jellegzetes ízvilággal bírnak, melyet a Körösök- völgyének mikroklímája, a hagyományos füstölési technológia, a százéves falak történelme és a szerető gondoskodás alakít ki.

Megtekintés

Így készül - a Gyulai Májas

Az első kenőmájas a Gyulai Májas volt, melyet a gyerekek is nagyon kedvelnek. A klasszikus íz mellett a Majoránnás Májast a zöldfűszerek kedvelőinek, a testesebb ízeket kedvelők a Kolbászfűszeres Májast ajánljuk. Minden készítményünk glutén- és laktózmentes, így a táplálékallergiások is színesíthetik étrendjüket a Gyulai Májasokkal.

Megtekintés

Gyulai - Royal szarvas termékek

A 2014-ben Magyar Termék Nagydíjas, 2015 Amszterdamban New Product Expo-ra beválasztott termékcsalád igazi gourmand csemege. Csak szarvashúsból készül, sertésszalonna felhasználásával, a vadhúsokra jellemző fűszerekkel. A paprikamentes nem csípős kolbásztól, a paprikás csípős szalámiig, sonkáig sokféle megoldást adunk az ünnepi alkalmakra.

Megtekintés

Kак делают колбасу «Дюлай»

У Дьюлайской колбасы характерные вкусовые качества, на что влияет микроклимат долины Кёрошёк, традиционной технологии копчения, история многовековых стен и любящая забота.

Megtekintés

Gyulai TVC 2016

Gyulai. A miénk.

Megtekintés

Gyulai TVC 2016 - werk film

Megtekintés