Gyulai Kispáros Szárazkolbászok

Termékleírás

GYULAI KISPÁROS - hagyományos, szárításos érleléssel készült kolbász. Különlegessége, az 1935-ös Stéberl-féle rövidre pározott kolbász receptúrájára épül. 180g-os egyedi csomagolásban kapható.

Lédig és egyedi csomagolásban

  • Nettó tömeg: 2,5 kg gyűjtő, e180 g
  • Minőségmegőrzési idő: 60 nap
  • Tárolás: +10 - +20°C
Gyulai Kisvárosi Kispáros

GYULAI KISVÁROSI KISPÁROS - hagyományos, szárításos érleléssel készült kolbász. Különlegessége, hogy Gyulán termelt fűszerpaprikát használunk fel gyártásakor. 180g-os egyedi csomagolásban kapható.

  • Nettó tömeg: 180 g
  • Minőségmegőrzési idő: 60 nap
  • Tárolás: +10 - +20°C